top of page

Steg 1

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta vad vi kan hjälpa dig med. Via hemsidan, mail, telefon eller boka ett fysiskt möte hemma hos dig. Här får du som kund alltid en checklista över vad som ingår. Utöver den kan du själv sedan bestämma om du vill ha olika tillval.

Steg 2

Vi utför städningen

Vi kommer fram till datum och tid som passar dig, och utför städningen.

Steg 3

Klart

Städningen är klar och du kan njuta av nystädat!

Våra tjänster

Hemstädning

Upptäck fördelarna med vår regelbundna hemstädning, skräddarsydd efter dina specifika behov varje eller varannan vecka. Vi erbjuder även en förpliktelselös provstädning om du önskar testa våra tjänster innan du påbörjar ditt abonnemang. 

Vårt mål är att göra ditt hem rent och organiserat, anpassat efter dina behov. Ge oss möjligheten att förenkla din vardag – en investering som inte bara ökar bekvämligheten utan också sätter guldkant på din tillvaro.

Storstädning

Behovet av en rejäl storstädning dyker upp för alla ibland, men att hitta motivationen kan vara utmanande. Vi tar bort det bekymret genom att erbjuda en professionell storstädning där vi har speciella upplägg och expertis. Upptäck fördelarna av att komma hem till ett skinande rent hem, där varje hörn har fått kärlek och uppmärksamhet.

Vår rekommendation är att starta med en storstädning innan regelbunden veckostädning för att skapa en grundlig renhet som är lättare att bibehålla över tid.

IMG_5018.jpg

Flyttstädning

När flyttdagen närmar sig, låt oss ta hand om det praktiska! Vi är inte bara experter på flyttstädning, vi är din pålitliga partner och vän genom hela processen. Vi skapar inte bara ett skinande rent hem, utan sprider också kärlek och omtanke i varje hörn.

Så, låt oss sköta detaljerna, så att du kan fokusera på att skapa vackra minnen i ditt nya hem. Kontakta oss idag och låt oss vara din pålitliga partner i din flyttresa!

Fönsterputs

Vi förstår vikten av vackra, rena fönster för att skapa en inbjudande atmosfär. Vårt erfarna team av fönsterputsare är dedikerade till att överträffa dina förväntningar. Och med våra flexibla abonnemang för regelbunden fönsterputsning kan du anpassa en plan som passar dina behov och budget. Oroa dig aldrig mer för smutsiga fönster – låt oss ta hand om dem åt dig!

Kontorsstädning

Boka kontorsstädning hos oss.
Vi tar hand om varje yta så att ditt kontor alltid är rent och inbjudande. Med flexibla städtjänster anpassade efter dina behov avlastar vi dig från städansvaret, så att du kan fokusera på din verksamhet. Välj oss för en ren och inspirerande arbetsplats varje dag.

Trappstädning

Vår trappstädningstjänst är skräddarsydd för bostadsrättsföreningar, fastighetsskötare och privatpersoner.

Vi skapar renare och fräschare trappuppgångar för ökad trivsel. Från dammborttagning till skinande handräcken, vi tar hand om varje detalj.

Investera i en inbjudande miljö och låt oss sköta trappstädningen för bättre trivsel. Kontakta oss idag för en offert och upplev skillnaden.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page